Vi är Fluid

ett kreativt gäng

Om oss

De flesta skulle beskriva oss som en reklambyrå, andra marknadsbyrå eller PR-byrå. Med allra största sannolikhet skulle nog några också kort och gott kalla oss för produktionsbolag eller content-byrå.

Vi känner dock inget större behov av att sätta en definition på vare sig oss själva eller vår verksamhet – vi arbetar idédrivet utifrån dina behov och tar form därefter för att skapa slagkraftig kommunikation. Därför, är vi olika saker för många.

För att kunna göra det har vi samlat så mycket kreativ kompetens vi bara kan under ett och samma tak, eller ja, flera tak. Sammanlagt är vi runt 30 personer och finns på flera orter i Sverige, bland annat Norrköping, Uppsala, Visby och Luleå.

Vad betyder det?

Att vi tror på individualitet och olikheter, att företag precis som människor har olika styrkor och behov.

Du kan din verksamhet bäst och den är unik för dig, för att våra kunder ska bli framgångsrika med sin kommunikation kan vi därför inte ha en bestämd arbetsform och arbetsgrupp som ska passa alla. Utan vi behöver ta form utifrån dina behov och målgrupper för att skapa slagkraftig och minnesvärd kommunikation. Kommunikation som skapar effekt för din verksamhet.

Rent konkret skulle man kunna säga följande;

  • Har du en massa byråer du har kontakt med idag, kan vi allt som oftast vara alla dom. Ifall du skulle vilja.
  • Vill du bara ha en filmproduktion eller en radiospot? Inga problem, vi löser det med. Gärna över en kaffe med din andra byrå för att få det att synka.
  • En grafisk profil och en ny hemsida? Vår AD tar kontakt med dig inom kort, troligtvis efter en snabbfika med en av våra HTML-skräddare.
  • Ett helhetskoncept för din kommunikation? Vi kommer direkt.
  • En app som ska förändra din verksamhet? Låt oss ringa en vän, det här låter kul!

Kundcases

Ett litet urval av det vi producerat

Rasa

Pressfrihetens dag

Flexhuset

Konditori Janeling

Flattered – Midsommar

De fem årstidernas ö

SSL Innebandy

Krossteknik

IFK Norrköping – Bortaställ 2022

Stadium

Fiskeby

Gotlands Padelcenter