Din 
Reklambyrå 
Webbyrå 
Designbyrå 
i Uppsala

Om vi får ringa in oss själva:

Uppsalas trevligaste strategiska reklambyrå.

Tack vare data, konkurrens- och omvärldsundersökningar, målgruppsanalyser och workshops kan vi pinpointa de där ”aha”-insikter som gör att du har möjlighet att se din verksamhet ur ett nytt perspektiv. Därefter formulerar vi en bärande idé, skapar grafiska riktlinjer och producerar målinriktat innehåll som får din målgrupp att brinna lite extra för ditt varumärke. Ju mer omfattande strategisk överblick vi har att bygga på, desto mer mervärde får du ut av ditt samarbete med oss som reklambyrå. 

Play Video

Webb

Gotlands cykeluthyrning

Kampanj

IFK Norrköping x Adidas

Kampanj

Webb & Design

Kampanj

Play Video

Branding

Design

Gotlands Förenade Besöksnäring

Vilka är vi?
Vi är kreativa, vänliga och definieras utifrån dina behov.

Hos oss hittar du en samling kreativa strateger, designers, art directors, copys, SEM-experter, webbutvecklare, filmproducenter, fotografer och musiker som dagligen guidas åt rätt håll av erfarna projektledare. Som fullservicebyrå skänker vi ett kreativt skimmer över ditt kommunikationsprojekt, oavsett vad det är, från konkurrensanalys till absolut-sista-korret-jag-lovar-postproduktion.

Vad vi gör

Vi tar fram bärande kommunikativa koncept, strategier, idéer som kommer till liv med högklassig produktion

Har ni redan en idé?

Säg hej till Uppsalas mest kreativa produktionsbolag.

Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina specifika behov. Så om din identitet och budskap redan är väldefinierade, stödjer vi dig gladeligen i en mängd olika marknadsföringsprojekt, inklusive filmproduktion, fotografering, inspelning av podcast, trycksaker, copy för webbplatser, displayannonser och snabba designuppdrag. You name it, we will med all säkerhet fix it. Vi har de rätta färdigheterna, kompetensen, utrustningen och resurserna för att producera det innehåll som din verksamhet kräver.

Fluid feed

Tankar & tips inför stundande semester

Vår Creative Director och tillika bokmal Fredrik P. Johansson bjuder på både tankar och tips inför stundande semester.

Hur syns din webb i andra kanaler?

Hur din länk ser ut kanske inte påverkar hur ofta du syns, men kan absolut locka fler att klicka på din länk och därmed öka din klickfrekvens.

Röri(li)ga bokstäver väcker uppmärksamhet för det fria ordet

”Det är rörigt just nu. Men vi gör saker tydligare”. Det är huvudbudskapet när NTM:s nyhetstitlar på Pressfrihetens dag samlas i en gemensam kampanj för att uppmärksamma betydelsen av fri och oberoende journalistik.

Vi hjälper er att nå ut

Digital marknadsföring som når bortom Uppsala

Med hjälp av digital marknadsföring sprider vi ordet om din verksamhet, vilket i sin tur hjälper dig att attrahera nya kunder, öka din försäljning och påverka uppfattningen av ditt varumärke. Vi erbjuder en digital strategi, analyser, mätningar av resultat samt produktion och publicering av annonser. Dessutom har vi rätt expertis inom innehållsmarknadsföring och sökmotoroptimering (SEO).

I egenskap av en certifierad Google Partner har vi en bevisad förmåga att optimera våra kunders kampanjer med hjälp av Google Ads. Dessutom har vi tillgång till de senaste verktygen och strategierna från Google. Med andra ord utgör vi en ansedd byrå inom sökmotormarknadsföring (SEM) som överensstämmer med Googles standarder för expertis inom digital marknadsföring, flexibilitet och kreativitet.

Vi kan också snickra Uppsalas snyggaste hemsidor.

Webbplatsen är er organisations fönster gentemot världen och är slutdestinationen för besökare som kommer från sociala medier och sökmotorer. Vårt fokus ligger på att skapa moderna och användarvänliga webbplatser som inte bara speglar ert varumärke, utan även omvandlar er målgrupp till kunder samtidigt som de stärker er digitala marknadsföring.

Låt vårt engagerade team av projektledare, designers och utvecklare öppna dörren till framgång på webben. Vi tar hand om allt från webbplatsens struktur och innehåll till design och underhåll. Dessutom ger vi er tillgång till våra exklusiva byråtjänster som kan ytterligare förbättra er webbplats och dess effektivitet. Allt detta erbjuds under samma tak, för att skapa en sömlös och effektiv samarbetsprocess.

Men lyssna inte på oss. Läs vad våra kunder säger.

Hör av dig till Stefan Widar, din kontaktperson i Uppsala.

076 – 767 50 69
stefan.widar@fluid.se

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?