Film

Om man tittar riktigt noga på allt vårt rörliga material, kan man tydligt se att det är filmälskare som lagt sina händer på produktionen.

Inte eftersom de är fingeravtryck på linsen, så klart, eller för att man ibland kan höra dom muttra i bakgrund. Utan på grund av att hantverket måste stämma in i minsta detalj för att de ska låta det nå andras ögon. Några av dem har lagt sina händer på produktioner i över 25 år. Handgripligen, förr innebar det ju faktiskt att klippa film att arbeta med sax i mörka rum, inte musklick i LED-ljus. Något vi alla är glada att slippa. Även vi som inte upplevt det.

Teknologin må vara uppdaterad, vi äger ju trots allt nästan allt vi arbetar med själva. Men perfektionismen och viljan att berätta historier och skapa känslor lever kvar.
Viljan att skapa kommunikation man minns oavsett om det tar form i reklamfilm, informationsfilm, animation, drönarflygning, kortfilm eller stop motion.

Har du några idéer? Vi har massor. Dela med dig av dina så får du några av våra, vi älskar att få vara med från början och att låta tangentbordet (ja, vi har slängt skrivmaskinen tillsammans med saxarna) gå på högvarv när vi klurar ut vilka manus och repliker som ska få just ditt budskap att nå fram.

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper vi dig att förmedla den.

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?