En podcast om kommunikation

Fluid Friday

Välkommen till Fluid Friday, vår plats för utveckling och kreativitet.

Lite som roliga timmen i skolan, fast i ultrarapid och med nördiga marknadsföringsglasögon.
Tillsammans med spännande gäster diskuterar vi högt och lågt om marknadsföring, kreativitet och kommunikation. Avsnitt för avsnitt tar vi ett steg närmare en kreativare morgondag. Klicka på ”Om avsnittet” för att lyssna och se referenslänkar. Peppra oss gärna med frågor, funderingar och feedback.
Mitt under pågående Stadium Sportscamp satte vi oss ner med Pino Roscigno, Commercial Director på Stadium, för att diskutera digital marknadsföring och livet som marknadschef på ett av Nordens största varumärken.
Vi diskuterar nutida och historiska för- och nackdelar med rörlig marknadsföring samt vad du ska tänka på innan produktion, med vår filmproducent Anders Grahn.
I det elfte avsnittet diskuterar vi strategisk och visuell differentiering med Anders Bollman från Bedow Design.
Vi pratar om digitala beteenden, rätt innehåll och ihärdiga flugor som är svåra att bli av med. I studion har vi besök av vår Jennifer Sylvan, Product Lead Webb.
I det nionde avsnittet pratar vi med Mattias Åkerberg om hans senaste bok och går igenom hur man med små justeringar och kun(d)skap kan skriva bättre copy.
I det åttonde avsnittet diskuterar Stefan och Viktor fördelarna med audiella kanaler och hur man kan använda ljud för att skapa effekt för sin verksamhet.