Design

Kommer du ihåg de där personerna i skolan som alltid hade nerklottrade block på grund av tristess under lektionerna? Goda nyheter, de har inte tråkigt längre.

Påstår de i alla fall, vi har nämligen tre-fyra stycken här på Fluid. Kanske fler egentligen, men det är de som vi valt att kalla för Art directors. Kanske främst för att deras skisser ser ut som konstverk i förhållande till andras, och för att de verkligen tycker om att dirigera detaljer i samtliga produktioner. Men också för att de är fantastiska på att förmedla budskap och känslor genom färg och form. Det som förr var humoristiska skisser i bläck har nu kort och gott blivit grafisk formgivning i vektorer, och motiven är logotyper, illustrationer och varumärken i stället för lärare och klasskamrater.

All bra design börjar med en ännu bättre story, oavsett om det tar form i en grafisk profil, logotyp, visuell identitet eller en klassisk säljkampanj.

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper gärna någon av dem dig att visuellt förmedla den.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna, vi älskar att prata om det vi gör. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss!

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Frivilligt: Berätta om ditt ärende