Design som skapar minnesvärda varumärkesupplevelser

En helhetsleverantör inom design

Paketera ditt varumärke med design som träffar hjärtat

Med strategiskt tänk och kreativitet tar vi fram designlösningar som förstärker ditt varumärkes budskap, engagerar din målgrupp och skapar värde för din verksamhet.

Våra tjänster sträcker sig från varumärkesidentiteter till logotyper, typografi, webbdesign och grafisk design för tryckta och digitala medier. Vår filosofi är att design är som bäst när den är genomtänkt och självklar men ändå lyckas förvåna och differentiera. Därför utgår vi alltid från strategiska ramverk och innovativa, kreativa tankebanor – vare sig det handlar om att piffa upp en befintlig identitet, formge en annons eller uppfinna ett helt nytt designkoncept. Allt för att skapa meningsfulla, funktionella och tilltalande designupplevelser som genererar mätbart värde och hittar rätt bland målgruppens känsloregister.

Vi kan hjälpa er med

Branding

Varumärkesidentitet

Grafisk profil

Förpackningsdesign

Logotyp

Webbdesign

Illustrationer

Digital design

Typografi

Kundcase

Design som får dig att ser bra ut på utsidan, och insidan.

Vår designfilosofi är att berätta en grafisk historia, sätta twist på det förutsägbara och skapa ett tydligt narrativ som är förankrad i din varumärkesstrategi. Vi ser till att varje visuellt element förmedlar ditt kärnbudskap och förstärka din varumärkesidentitet, för att på så sätt skapa en stark visuell upplevelse som särskiljer sig från mängden, väcker intresse och bygger förtroende hos just din målgrupp. God design säkerställer alltså att ditt varumärke uppfattas på rätt sätt och engagerar just din målgrupp på en djupare nivå, vilket skapar långsiktiga relationer och omvandlar kunder till lojala följare. Vi gör din vackra insida tilltalande på utsidan.

Men lyssna inte på oss. Läs vad våra kunder säger.

Kontakta Fredrik och börja din resa med oss redan idag!

072 – 532 61 10
fredrik.johansson@fluid.se

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?