Din 
Reklambyrå 
Webbyrå 
Designbyrå 
i Norrköping

Om vi får ringa in oss själva:

En nyfiken strategisk reklambyrå i Norrköping

Med hjälp av data, konkurrens- och omvärldsanalyser, målgruppsintervjuer och varumärkesworkshops hittar vi de där “aha”-insikterna som kastar nytt ljus på din verksamhet. Därefter formulerar vi en bärande idé, skapar design, tar fram visuella identiteter och snickrar pricksäkert innehåll som får din målgrupp att brinna lite extra för just ditt varumärke. Ju mer strategiskt helhetsperspektiv vi har att utgå ifrån, desto mer pang för pengarna får du ut av oss som reklambyrå och din värdefulla marknadsbudget. Som en del av Norrköpings Tidningar och med huvudkontor här i stan är vi din lokala, strategiska vän. 

Play Video

Webb

Gotlands cykeluthyrning

Kampanj

IFK Norrköping x Adidas

Kampanj

Webb & Design

Kampanj

Play Video

Branding

Design

Gotlands Förenade Besöksnäring

Vilka är vi?
Vi är kreativa, vänliga och definieras utifrån dina behov.

Hos oss hittar du ett gäng påhittiga strateger, designers, art directors, copywriters, SEM-specialister, webbutvecklare, filmproducenter, fotografer och musiker som varje morgon knuffas i rätt riktning av en handfull jordnära projektledare. Tillsammans bildar vi en fullservicebyrå som adderar kreativ glöd till ditt kommunikationsprojekt, vad det än må vara, från omvärldsanalys till absolut-sista-korret-jag-lovar-postproduktion.

Vad vi gör

Vi tar fram bärande kommunikativa koncept, strategier, idéer som kommer till liv med högklassig produktion

Har ni redan en idé?

Säg hej till Norrköpings mest kreativa produktionsbolag.

Vi tar alltid form utifrån dina behov, så om identiteten och budskapet redan sitter hjälper vi dig mer än gärna med filmproduktioner, fotograferingar, podcastinspelningen, trycksaker, copy till hemsidor, displayannonsen och snabba designjobb. You name it, we will med all säkerhet fix it. Vi har rätt erfarenheter, kompetenser, redskap och utrustning för att producera innehållet din verksamhet behöver. 

Fluid feed

Hur syns din webb i andra kanaler?

Hur din länk ser ut kanske inte påverkar hur ofta du syns, men kan absolut locka fler att klicka på din länk och därmed öka din klickfrekvens.

Röri(li)ga bokstäver väcker uppmärksamhet för det fria ordet

”Det är rörigt just nu. Men vi gör saker tydligare”. Det är huvudbudskapet när NTM:s nyhetstitlar på Pressfrihetens dag samlas i en gemensam kampanj för att uppmärksamma betydelsen av fri och oberoende journalistik.

Early Bird väljer Fluid som reklambyrå

Den strategiska reklambyrån Fluid blir Early Birds nya marknadsföringspartner.

Vi hjälper er att nå ut

Digital marknadsföring som når bortom Norrköping

Med digital marknadsföring får ordet om din verksamhet vingar vilket hjälper dig att hitta nya kunder, öka försäljning och påverka bilden av ert varumärke. Vi erbjuder digital strategi, analys, effektmättningar samt produktion och publicering av annonser. Dessutom har rätt kompentenser inom content marketing och SEO. 

Som licenserad Google Partner har vi en bevisad förmåga att optimera våra kunders kampanjer med hjälp av Google Ads. Dessutom har vi tillgång till Googles senaste verktyg och strategier. Vi är med andra ord en pålitlig byrå inom SEM som lever upp till Googles standard inom digital marknadsföringsexpertis, flexibilitet och kreativitet.  

Vi kan också snickra Norrköpings snyggaste hemsidor.

Din webbplats fungerar som ditt företags ansikte mot världen och är slutdestinationen för besökare från sociala medier och sökmotorer. Vi fokuserar på att skapa moderna och användarvänliga webbplatser som inte bara återspeglar ditt varumärke, utan också omvandlar din målgrupp till kunder och stärker din digitala marknadsföring.  

Knäck koden till webbsuccé med vårt engagerade team av projektledare, designers och utvecklare. Vi tar hand om allt från sitestruktur till innehåll, design och underhåll. Du har även tillgång till våra övriga exklusiva byråtjänster för att göra din webbplats ännu mer effektiv. Allt under ett tak för ett smidigt partnerskap.

Men lyssna inte på oss. Läs vad våra kunder säger.

Hör av dig till Stefan Widar, din kontaktperson i Norrköping.

076 – 767 50 69
stefan.widar@fluid.se

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?