Din 
Reklambyrå 
Webbyrå 
Designbyrå 
i Linköping

Om vi får ringa in oss själva:

En nyfiken strategisk reklambyrå i Linköping

Genom att använda data, analysera konkurrensen och omvärlden, genomföra målgruppsintervjuer och arrangera varumärkesworkshops, upptäcker vi där ”aha”-insikterna som kastar nytt ljus över din verksamhet. Sedan formulerar vi en bärande idé, skapar visuella riktlinjer och skapar precist innehåll som ökar engagemanget hos din målgrupp och får dem att känna passion för just ditt varumärke. Ju mer strategiskt och övergripande perspektiv vi har att utgå ifrån, desto mer värde får du ut av vårt samarbete som reklambyrå. 

Play Video

Webb

Gotlands cykeluthyrning

Kampanj

IFK Norrköping x Adidas

Kampanj

Webb & Design

Kampanj

Play Video

Branding

Design

Gotlands Förenade Besöksnäring

Vilka är vi?
Vi är kreativa, vänliga och definieras utifrån dina behov.

På vår byrå finns ett gäng innovativa strateger, formgivare, art directors, copywriters, specialister inom sökmotoroptimering, webbutvecklare, filmproducenter, fotografer och musiker som varje morgon styrs i rätt riktning av några erfarna projektledare. Tillsammans utgör vi en fullservicebyrå som tillför en stor dos kreativitet till ditt kommunikationsprojekt, oavsett om det handlar om marknadsanalys eller absolut-sista-korret-jag-lovar-postproduktion.

Vad vi gör

Vi tar fram bärande kommunikativa koncept, strategier, idéer som kommer till liv med högklassig produktion

Har ni redan en idé?

Säg hej till Linköpings mest kreativa produktionsbolag.

Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter dina specifika behov. Så om din identitet och ditt budskap redan är på plats, är vi mer än redo att assistera dig i olika marknadsföringsprojekt, såsom filmproduktioner, fotografering, podcast-inspelningar, trycksaker, copywriting för webbplatser, displayannonser och snabba designuppgifter. You name it, we will med all säkerhet fix it. Vi har den rätta erfarenheten, kompetensen, utrustningen och resurserna för att producera den kommunikation som din verksamhet efterfrågan.

Fluid feed

Röri(li)ga bokstäver väcker uppmärksamhet för det fria ordet

”Det är rörigt just nu. Men vi gör saker tydligare”. Det är huvudbudskapet när NTM:s nyhetstitlar på Pressfrihetens dag samlas i en gemensam kampanj för att uppmärksamma betydelsen av fri och oberoende journalistik.

Early Bird väljer Fluid som reklambyrå

Den strategiska reklambyrån Fluid blir Early Birds nya marknadsföringspartner.

Varför ska du satsa på livesändningar?

På vilket sätt kan livesändningar agera pricken över i:et för din interna och externa kommunikation? Vi går igenom några resonemang.

Vi hjälper er att nå ut

Digital marknadsföring som når bortom Linköping

Genom digital marknadsföring sprider vi ordet om din verksamhet och hjälper dig att locka nya kunder, öka din försäljning och påverka ditt varumärkes image. Vårt utbud inkluderar digital strategi, analys, effektutvärderingar samt skapande och distribution av reklamkampanjer. Dessutom besitter vi rätt kompetens inom content marketing och sökmotoroptimering (SEO).

I egenskap av en licenserad Google Partner har vi en dokumenterad förmåga att förbättra våra kunders reklamkampanjer med hjälp av Google Ads. Dessutom har vi tillgång till de senaste verktygen och strategierna från Google. Med andra ord utgör vi en pålitlig byrå inom sökmotormarknadsföring (SEM) som uppfyller Googles krav på expertis inom digital marknadsföring, flexibilitet och kreativitet.

Vi kan också snickra Linköpings snyggaste hemsidor.

Din webbplats fungerar som ditt företags ansikte mot världen och är slutdestinationen för besökare från sociala medier och sökmotorer. Vi fokuserar på att skapa moderna och användarvänliga webbplatser som inte bara återspeglar ditt varumärke, utan också omvandlar din målgrupp till kunder och stärker din digitala marknadsföring.

Knäck koden till webbsuccé tillsammans med vårt engagerade team av projektledare, designers och utvecklare. Vi tar hand om allt från sitestruktur till innehåll, design och underhåll. Du har även tillgång till våra övriga exklusiva byråtjänster för att göra din webbplats ännu mer effektiv. Allt under ett tak för ett smidigt partnerskap.

Men lyssna inte på oss. Läs vad våra kunder säger.

Hör av dig till Stefan Widar, din kontaktperson i Linköping.

076 – 767 50 69
stefan.widar@fluid.se

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?