Sem

Google kan vara en riktig djungel. Full av sökord, long tails, döda länkar och algoritmer som kan göra dig och din verksamhet så vilse att andra har svårt att hitta dig. Lyckligtvis finns det certifierade specialister.

Specialister som inte bara kan hjälpa dig hitta en väg som leder tillbaka, utan som också går bredvid dig med karta och kompass för att se till att du når dit du ville från första början. Och vi har några av de här fantastiska specialisterna här på Fluid, dedikerade att hjälpa dig oavsett om du är vilse eller bara vill nå dina mål på ett snabbt och effektivt sätt.

Eftersom Google i princip är internet, så har vi nu sett till att vi kan hjälpa er med all tänkbar närvaro just där. Behöver du fler relevanta besök på hemsidan, fler visningar på dina videos eller kanske göra produktsatsningar som synliggör produkten för konsumenten när de är som närmast ett köp? You name it, we fix it. Och även om vi vet att det blir bäst när vi gör allt tillsammans, så behöver du såklart inte ha gjort film, webb eller allt annat vi gör med oss för att vi ska hjälpa dig bland Googles algoritmer. Du kan gå direkt på räckvidden och vi lovar självklart att alltid påvisa vilken effekt dina investeringar får för dig.

Är du vilse? Eller bara på jakt efter att eskalera din verksamhet? Tveka inta att höra av dig.

Specialisterna står redo med karta och kompass. Nej förlåt, Google ads och performance max heter det ju i Google-djungeln.

Fluid är en verifierad Google Partner vilket innebär att vi uppfyller alla de krav som Google ställer på byråer som jobbar med sökmarknadsföring, inklusive att våra SEM-specialister är certifierade av Google.

 

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper vi dig att förmedla den.

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?