Sociala Medier

Vi har insett något. Har du sett The Notebook? Troligtvis. Men om inte, låt oss kort summera filmen med en ”bad movie plot”.

Den handlar om en gammal man som berättar en historia för en kvinna som glömmer den. Vad var vår insikt i det? Förutom att det är helt okej att fulgråta under filmkvällar på kontoret. Jo, att det är precis likadant med marknadsföring och kommunikation. Hur fantastiskt innehållet och budskapet än är, spelar det inte så stor roll om budskapet inte når personer i rätt målgrupp vid rätt tillfälle, som vill och kan ta den till sig. Därför, har vi sett till att vi har ett gäng certifierade specialister i huset på Google Ads och annonsering i Sociala Medier. Som faktiskt alla kan rabbla citat från filmen ovan samtidigt som de optimerar, mäter och följer dina kampanjer för att skapa maximal effekt för din investering. Vi har testat, sväng gärna förbi och gör det du också. Alternativt skickar du e-post via länken nedan så hjälper vi dig så snart vi kan.

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper vi dig att förmedla den.

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?