Livesändning

Du vet den där känslan när man lyckats med en fickparkering på första försöket? Nej, inte vi heller.

Vi har modern teknik, man behöver bara trycka på en knapp vid rätt tillfälle för att det ska gå helt enligt planen. Precis som under våra livesändningar, bara att det då krävs några fler knappar och lite mer förarbete. Men känslan som kommer efter en genomförd sändning, det anar vi är ungefär samma sak som när man lyckats med den där fickparkeringen.

Och det är kanske därför vi själva är så svaga för livesändningar, för vi gillar den känslan och framför allt spänningen innan man når den. Det kanske också är på grund av den några av oss är tunnhåriga. Precis som gammelfarfar du ger möjlighet att del av student-utspringet med en livesändning, utan att han behöver ta ett enda litet steg från gungstolen.

Så, går du och funderar över hur man på bästa sätt kan göra en konferens eller en livespelning alternativt vilka ämnen man kan ta upp i en morgonsoffa? Tveka inte att avsluta den där promenaden med en sväng förbi oss och diskutera vad som kan passa er allra bäst.

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper vi dig att förmedla den.

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?