Strategi

Du vet känslan när man glider in på ett digitalt möte, får ordet och säger något smart som får alla medverkande att se lite så där halvt förvånade ut? Förvånade för att micken är avstängd och de inte har en aning om vad du sagt.

Möjligtvis för att en webbkunnig två-barnsförälder hittat en funktion som gör att man kan stänga av andras mikrofoner i Teams (hör av dig så berättar vi mer). Den känslan. Vetskapen om mute-knappar är lite grunden till hur vi ser på modern kommunikation. Hur bra du än är och hur snyggt du än berättar något så uppstår det alltid en viss besvikelse om micken är avstängd och fel personer befinner sig i mötet.

Vi vill därför alltid se till att du har rätt strategi för att få effekt för din kommunikation, långsiktigt och kortsiktigt. Allt för att få dina kunder att både vilja ta till sig budskapet och lägga det på minnet. Vad vill du berätta, för vem, varför, och vad vill du att de ska göra? Hur ser köpprocessen ut och hur konsumerar de dina produkter/tjänster? Vilka kanaler använder de? Allt detta är extremt viktig information för att ta fram idédriven kommunikation som ger rätt effekt för din verksamhet.

Hör gärna av dig, förslagsvis digitalt, så berättar vi mer. Vi lovar att vi inte tystar några andra mickar än våra egna. För vi vet att du har något viktigt att berätta – din verksamhet är unik och rätt personer behöver bara få reda på det för att du ska nå nya höjder.

Sväng gärna förbi på en kopp kaffe och berätta din story för oss så hjälper vi dig att förmedla den.

Kontakta oss

Hos oss är goda råd inte dyra. Ni kan alltid kontakta oss i frågor om strategi & design. Antingen via formuläret nedan eller direkt till någon av oss

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?