Engagera fler med livesändningar

• Sänd från vår studio eller på plats hos er

• Erfarna produktionsledare och dedikerat produktionsteam

• Egenägd teknik som klarar av avancerade produktioner

Jag är intresserad av livesändning

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?

Digitala konferenser

Föreläsningar och seminarier

Zoom webinar

Q&A och polls

Event och scenframträdanden

Galor

Streamade gudstjänster

Årsstämmor

Paneldiskussioner

Vi hjälper dig hela vägen
från innehållsplanering till sändning

Är du i behov av att producera ett webinar? I så fall finns vi här för dig. Men vi finns också för dig som vill ha hjälp med en större livesändning. Nyckeln till en lyckad livesändning är god planering och vi hjälper er hela vägen med produktionsledning, grafik, körscheman och distribution. Med över tio års erfarenhet har vi både tekniken och kunskapen som krävs för ditt projekt. Vad behöver du ha hjälp med?

Engagera en större publik

Nå ut till många potentiella kunder eller till företagets alla lokala kontor samtidigt. En professionell produktion skapar intresse för ditt företag och ditt ämne. Vi kan sända på vilken plattform du vill och hjälper dig gärna med valet. Vi har licenserna och tekniken för distribution via exempelvis Zoom, Teams, Youtube, webblänk eller via vår egen streamingplattform. 

Digitala möten är här för att stanna

Digitala event är idag en naturlig del av vår tillvaro. Efter pandemin är det många som ser fördelar i det nya formatet då det ökar tillgängligheten, effektiviteten och det finns ett större intresse hos allmänheten för att delta på digitala event. Miljöaspekten, ekonomin och tidsbesparingen är ofta tre mycket välkomna bonusar.

Respons från deltagare

”Mycket proffisig produktion som skapade kvalitet i innehållet”

”Kändes nästan som man var där på plats”

”Digitalt möte är ett bra sätt att addera fler tillfällen att ses som inte bara är fysiska”

”Det var mer som att kolla på en vinterstudio än att man satt i stormöte.
En riktigt trevlig upplevelse!”

Inspireras av våra kunder:

Stadiums Managers Meetings. Två heldagar per tillfälle fyllda med presentationer och samtal, förinspelade inslag från butiker runtom i landet och självklart en del träning. Sänds från Stadiums huvudkontor.
Tre år i rad har vi sänt live för Visfestivalen. Ett upplägg med studio där det sker artistintervjuer, tillbakablickar, inslag från Västervik och naturligtvis livesänder vi spelningarna från scen. Tillgängligt för alla och enkelt att spela upp hemma i sin apple-tv eller chromecast. Sändningarna har över 23 000 unika tittare.
Vi livesände Delaktighetsdagen 2020 på uppdrag av Myndigheten för delaktighet. En sändning med högt tillgänglighetsfokus i form av liveteckenspråkstolk, livesyntolk och livetextning.
Konsultbolaget Capgeminis skandinaviska kickoff. En livsändning via Micorosoft Teams med 5 000 tittare/deltagar runt om i Skandinavien. Studion byggdes upp i Capgeminis lokaler i Stockholm där programledare och gäster befann sig. Via länk kopplade man in föreläsare från bl.a. Chicago, Oslo och Köpenhamn. Sändningen avslutades med livemusik med band och ett musikquiz via Kahoot.

Jag är intresserad av livesändning

Ditt namn eller företag
Telefonnummer eller e-post *
Hur kan vi hjälpa dig?

Ta kontakt direkt

Prata med vår produktionsledare Edin. Edin är din stöttepelare, ditt engagerade bollplank och han lämnar aldrig något åt slumpen. Till vardags hjälper han våra kunder med allt från studiosändningar till reklamfilmer. Ta hjälp av Edin för att förverkliga din steamingidé.

EDIN
Produktionsledare
072 – 361 87 64
edin.dumisic@fluid.se